​VIDEO Jurnalist HotNews.ro, lovit de jandarmi la protestele din Piața Victoriei. "Am strigat că sunt ziarist și am ridicat mâinile deasupra capului. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul, altul mi-a dat un picior în spate" - Hotnews Mobile
1 € 4,8068 1 USD 4,3926joi 27 feb 2020

​VIDEO Jurnalist HotNews.ro, lovit de jandarmi la protestele din Piața Victoriei. "Am strigat că sunt ziarist și am ridicat mâinile deasupra capului. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul, altul mi-a dat un picior în spate"

de Clarice Dinu Sâmbătă, 11 august 2018, 1:31
- a A+
Imagine
Jurnalistul HotNews.ro Robert Mihăilescu a fost lovit cu pumnii și picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piața Universității, după ce Jandarmeria a început intervenția în forță împotriva manifestanților.Ziaristul transmitea LIVE intervenția Jandarmilor de pe Calea Victoriei. La finalul filmării, trupele Jandarmeriei intervin din nou în forță și ridică trei tineri care se aflau în fața magazinului Admiral și care nu aveau o atitudine ostilă.

Un bărbat în civil, îmbrăcat în haine de culoare deschisă, care dădea ordine jandarmilor, a venit dintre aceștia și l-a tras pe ziarist în mijlocul jandarmilor.

"Transmiteam LIVE intervenția jandarmilor. Bărbatul în alb m-a prins de mână și mi-a smuls telefonul. I-am strigat că sunt ziarist și am ridicat mâinile deasupra capului, cu legitimația care se afla la gât ridicată în aer. Bărbatul m-a tras în mijlocul jandarmilor cărora le-a spus: 'Luați-l și pe ăsta'. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul și m-a împins în spatele cordonului în timp ce un al jandarm mi-a mai dat un picior în spate. I-am cerut să îmi dea telefonul înapoi, spunându-le din nou că sunt ziarist. Un jandarm m-a înjurat și m-a lovit cu piciorul. În acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu", a povestit Robert Mihăilescu.

Pe înregistrarea video sunt salvate doar imaginile până la smulgerea telefonului mobil.

Ziaristul a depus plângere la Secția 1 de Poliție.
18494 de afisari


Dictatura
europeanul2 [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 1:43
+29/31
E clar ca au avut oameni infiltrati printre demonstranti cu scopul de a crea diversiune. Este dictatura!
tinuta de pesedist adevarat
jorj_bv [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 2:02
+24/24
trebuie urgent investigati jandarmii care au lovit oameni pasnici
inca 38 de comentarii comenteaza
Cookie Settings