Dispută în PNL, după ce Alina Gorghiu a fost la ziua șefului SIE. Orban îi transmite că nu avea ce să caute acolo. Gorghiu, ironică: Se poate face o comisie de anchetă - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

Dispută în PNL, după ce Alina Gorghiu a fost la ziua șefului SIE. Orban îi transmite că nu avea ce să caute acolo. Gorghiu, ironică: Se poate face o comisie de anchetă

de DG Vineri, 9 noiembrie 2018, 15:54
- a A+
Imagine
Liderul PNL Ludovic Orban a criticat vineri participarea senatorului liberal Alina Gorghiu la ziua onomastică a directorului SIE, Gabriel Vlase (fostul parlamentar PSD fiind numit în iulie la șefia Serviciului- n.red). Liderul PNL a afirmat că dacă ar fi fost invitat, nu ar fi onorat invitația. În replică, Gorghiu susține că a fost un eveniment privat și a comentat ironic că Dragnea poate face oricând o comisie de anchetă."Dacă eu aș fi fost invitat nu m-aș fi dus", a declarat Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă a stat de vorbă cu Alina Gorghiu, președintele PNL a răspuns cu "Nu".

Fostul lider al PNL Alina Gorghiu a confirmat că a participat marți seara la ziua onomastică a directorului SIE, Gabriel Vlase.

"Am participat aseară (marți seară -n.r.) la o zi onomastică, un eveniment privat. Dar dacă evenimentele private sunt de interes - și am văzut că sunt multe teme care nu-și au locul în Parlament, am sugerat dlui Dragnea să facă o comisie de anchetă să vadă ce meniu a fost la acest eveniment, ce participanți au fost și alte lucruri... Discuția publică nu mi se pare că are sens", a declarat Gorghiu.

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlamentul, că a participat marți seară "la o petrecere privată", fiind invitat în urmă cu o săptămână în urmă de directorul SIE, Gabriel Vlase. Ciolacu a adăugat că nu s-a discutat nici despre politică, nici despre "povestea valizelor".

"Nu s-a vorbit de politică. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am văzut ca la orice zi normală.", a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat dacă la întâlnirea de marți seară s-a discutat atât despre povestea valizelor, cât și despre demiterea Guvernului.

Și fostul premier Mihai Tudose a confirmat că a participat la ziua lui Gabriel Vlase, dar a refuzat să ofere alte detalii.


1586 de afisari


pai
IonIonescuDeLaBrad [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 16:41
+6/6
Toti taie porci tu toti, iar apoi se porcaiesc in fata la TV.Dar in spate fac aliante si cumetrii ca sa jefuiasca tara asta si pe prostii care ii voteaza.
mai grava e prezenta ei prin platourile a3
Poiana lui Occam [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 16:58
+5/5
Tot orbiteaza pe acolo usl-istii.
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings