Convoiul premierilor belgian și britanic, implicat într-un incident rutier. Doi polițiști, răniți ușor din cauza unui șofer neatent - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

Convoiul premierilor belgian și britanic, implicat într-un incident rutier. Doi polițiști, răniți ușor din cauza unui șofer neatent

de R.M. Vineri, 9 noiembrie 2018, 17:02
- a A+
Imagine
Doi motocicliști care escortau convoiul premierului belgian, Charles Miche,l și al omologului său britanic, Theresa May, au fost răniți ușor, vineri dimineața, în dreptul localității Mons, în condițiile în care coloana de vehicule părăsea cimitirul militar din Saint-Symphorien, scrie cotidianul belgian Le Soir.Cei doi motocicliști au fost răniți în momentul în care un vehicul a intrat pe autostradă și nu a respectat semnalele poliției.

Premierul belgian a cerut oprirea convoiului pentru a vedea în ce stare sunt cei doi motocicliști.

Convoiul se îndrepta spre Shape, cartierul general al NATO, în Casteau. Premierii belgian și britanic participaseră înainte de acest incident la o ceremonie la cimitirul militar din Saint-Symphorien, cu ocazia a o sută de ani de la armistițiul din Primul Război Mondial.

"A fost vorba de un șofer neatent," a declarat un purtător de cuvânt al premierului belgian, care a precizat că nu se pune problema unui atac intenționat.


526 de afisari


hmmmmm..soferul neatent
un domn [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 17:09
+3/3
avea un acshient usor sovietic la engleza sau franceza care o vorbea ?
Oare ce zice Gabriel Oprea?
D.M.A.Gogu [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 18:39
+1/1
A solicitat oare oprirea coloanei sale atunci cand a trecut pe langa politistul care ulterior a decedat?

Diferenta de atitudine: in Belgia Primministrul opreste coloana ca sa se asigure ca politistii sunt bine, desi se afla in misiune oficiala alaturi de omologul sau britanic. In Romania ministrul de interne se grabea la coafor sau la cina, nu avea vreme de astfel de treburi marunte.

Scrierea doar uneia dintre demnitati cu majuscule nu este intamplatoare.
comenteaza
Cookie Settings