Rise Project, investigație despre tatăl Ramonei Mănescu: "Omul de paie. Curiosul caz al marinarului care a cucerit, la pensie, uscatul" - Hotnews Mobile
1 € 4,7509 1 USD 0,7568sâmbătă 23 mar 2019

Rise Project, investigație despre tatăl Ramonei Mănescu: "Omul de paie. Curiosul caz al marinarului care a cucerit, la pensie, uscatul"

de G.S. Miercuri, 5 decembrie 2018, 11:40
- a A+
Imagine
RISE Project îl prezintă, într-un material publicat miercuri, pe un fost tehnician din marina militară, distribuit, de fiica sa – europarlamentarul Ramona Mănescu – în rolul de prădător de active imobiliare."Deși era doar un biet pensionar, care se împrumuta la bănci ca să își cumpere o Dacie Logan, prin conturile sale au ajuns să treacă, în timp, 3,7 milioane de euro.

RISE a stat de vorbă cu oameni care l-au cunoscut și a încercat să inventarieze averea deținută de acest militar în retragere, metamorfozat, peste noapte, în protagonist al unui lanț de tranzacții crepusculare. Am găsit, pe numele lui, o harababură de apartamente și terenuri, împrăștiate prin toată țara

Pe tatăl Ramonei Mănescu îl cheamă Mihai Bolboceanu. Are 71 de ani. E, de mult timp, pensionar. În tinerețe, a lucrat ca maistru în rândurile marinei militare. Era unul dintre acei tehnicieni îmbarcați pe nave ca să țină în funcțiune mica și complicata uzină care este orice vas plutitor", scriu jurnaliștii RISE într-o investigație ce poate fi citită aici.

5219 afisari


deci se fura
Kosmos [utilizator], Miercuri, 5 decembrie 2018, 12:03
+5/5
Ca'n codru. DNA nu i-a speriat ci s-a trecut la un nivel mai avansat si sofisticat de hotii
hmm
cristi_an [utilizator], Miercuri, 5 decembrie 2018, 11:56
+4/6
pe langa cariera de militar se pare ca domnul a fost si un economist distins...reusind o fantastica performanta. poate va scrie o carte cat sa impartaseasca cu noi secretele din spatele succesului financiar.
inca 3 comentarii comenteaza