Antrenorul lui Villarreal, despre debutul lui Andrei Raţiu: "A jucat bine. A arătat multă personalitate pe teren" - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

Antrenorul lui Villarreal, despre debutul lui Andrei Raţiu: "A jucat bine. A arătat multă personalitate pe teren"

de Diana Ene Vineri, 19 aprilie 2019, 11:15
- a A+
Imagine
Tehnicianul echipei Villarreal, Javier Calleja, a declarat că debutantul Andrei Raţiu (20 de ani) a avut o prestaţie bună în partida cu Valencia, din sferturile de finală ale Ligii Europa, scrie News.ro."Având în vedere că a fost primul său meci, Andrei a jucat bine. Aceasta este una dintre veştile pozitive. A arătat multă personalitate pe teren. Nu l-a afectat faptul că a fost faultat la primul gol. A arătat multe. Este o veste pozitivă pentru Villarreal", a spus Calleja, potrivit site-ului clubului Villarreal.

Valencia s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Villarreal, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. În tur, a fost 3-1 pentru Valencia.

Joi, Andrei Raţiu a fost integralist pentru prima dată la oaspeţi. El a pierdut mingea la faza care a precedat primul gol al gazdelor, în minutul 13, însă după ce a fost împins de un adversar.

S-ar putea să te intereseze și:739 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings