​IMAGINEA ZILEI Monica Niculescu, determinarea din antrenament și atitudinea care ar putea fi decisivă pentru tricolore - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019
Corespondență de la Rouen

​IMAGINEA ZILEI Monica Niculescu, determinarea din antrenament și atitudinea care ar putea fi decisivă pentru tricolore

de Adrian Ilincescu Vineri, 19 aprilie 2019, 11:50
- a A+
Imagine
​A fost sufletul echipei la Ostrava (acolo unde România a trecut după o confruntare electrizantă de Cehia, scor 3-2), iar acum promite că va fi cel puțin la fel. Monica Niculescu a oferit câteva momente spectaculoase la antrenamentul pe care l-a făcut vineri dimineața în Kindarena, determinarea jucătoarei noastre fiind una precum într-un meci oficial.Monica s-a antrenat vineri dimineață cu Raluca Olaru și a arătat cât de conectată este la importanța partidei cu Franța. Niculescu s-a agitat atunci când a ratat unele execuții, dar s-a și bucurat la altele ca și când ar fi fost implicată într-un meci oficial.

Ce va fi vom afla doar duminică spre seară, însă cu siguranță știm că din punct de vedere al motivației naționala României are în randurile ei o adevărată <locomotivă>, pe Monica Niculescu.

Rămâneți pe HotNews.ro, de la ora 13:30 va avea loc tragerea la sorți a partidelor din confruntarea România vs Franța, FedCup, semifinale.
Mai jos puteți vedea o imagine de la antrenament care spune totul despre determinarea Monicăi Niculescu:3239 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings