VIDEO Pesediștii au adus o fanfară ca să acopere huiduielile la adresa lui Dragnea. Liderul PSD, despre protestatari: Ei sunt ciuma roșie - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

VIDEO Pesediștii au adus o fanfară ca să acopere huiduielile la adresa lui Dragnea. Liderul PSD, despre protestatari: Ei sunt ciuma roșie

de DG Sâmbătă, 20 aprilie 2019, 21:03
- a A+
Imagine
La finalul reuniunii PSD de la Iași, social-democrații au decis să-l "protejeze" pe liderul Liviu Dragnea de huiduieli, apelând la o fanfară care să acopere protestatarii. Ulterior, într-o conferință de presă, Dragnea a declarat că protestatarii care l-au huiduit reprezintă, de fapt, "ciuma roşie"."Vreau să vorbesc despre un slogan preferat nu numai al lor, ci şi al altora: 'ciuma roşie'. Vreau să vă spun aşa: ei şi cei care îi trimit aici sunt ciuma roşie pentru că l-au susţinut şi îl susţin în continuare pe Lazăr, care a fost sprijinul torţionarilor, şi care a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai răi comunişti în acele vremuri. Deci despre asta e vorba. Restul sunt manipulări şi minciuni", a susținut Dragnea, citat de Agerpres.

Sâmbătă, la sosirea la Iaşi, liderul PSD a fost aşteptat de aproximativ 2.000 de susţinători, dar şi de aproximativ 400 de protestatari. Atât la sosirea, cât şi în timpul discursului său, Liviu Dragnea a fost huiduit.

Totodată, protestatarii au scandat lozinci împotriva sa şi a PSD. La plecare, Liviu Dragnea a fost acompaniat de o fanfară care a încercat să acopere scandările protestatarilor.

Momentul plecării lui Dragnea, pe acordurile fanfarei a fost surprins de Ziarul de Iași .
Liviu Dragnea s-a aflat la Iaşi pentru a participa la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene a PSD, în cadrul căreia a fost stabilită noua conducere. Liderul PSD a fost însoţit de premierul Viorica Dăncilă, de secretarul partidului, Codrin Ştefănescu, dar şi de miniştrii Daniel Suciu, Eugen Teodorovici, Răzvan Cuc, Marius Budăi, Alexandru Petrescu. Pentru şefia organizaţiei PSD Iaşi a candidat preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, care a fost ales cu unanimitate de voturi.


14635 de afisari


Nu bai...
ElDiablo [utilizator], Sâmbătă, 20 aprilie 2019, 21:30
+36/40
...jigodie! Tu esti unul din mulții șobolani roșii care au nenorocit țara asta de 30 de ani încoace. Incredibil, cât tupeu poate avea gunoiul ăsta!
Delir
Ochii_pe_voi [utilizator], Sâmbătă, 20 aprilie 2019, 21:08
+32/34
Faza pe complete.
inca 25 de comentarii comenteaza
Cookie Settings