Washingtonul invocă ''agresiunea iraniană'' într-o controversată vânzare de arme către Riad - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019

Washingtonul invocă ''agresiunea iraniană'' într-o controversată vânzare de arme către Riad

de S.A. Sâmbătă, 25 mai 2019, 1:31
- a A+
Imagine
Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a invocat vineri "agresiunea iraniană" pentru a justifica controversata vânzare de arme către Arabia Saudită printr-o procedură de "urgenţă" care ocoleşte avizul Congresului, relatează AFP citat de Agerpres .Aceste contracte care se referă, de asemenea, la Emiratele Arabe Unite şi Iordania şi au o valoare totală de 8,1 miliarde de dolari îi "vor susţine pe aliaţii noştri, vor întări stabilitatea în Orientul Mijlociu şi vor ajuta aceste naţiuni să descurajeze şi să se apere de Republica Islamică Iran", a afirmat Mike Pompeo într-un comunicat, subliniind că s-a recurs o singură dată la această procedură de urgenţă.


474 de afisari


hmm
Nevermind [utilizator], Sâmbătă, 25 mai 2019, 2:27
+4/4
Sunt incluse si fierastraie democratice pentru "discutii" cu opozantii regimului, considerat super democratic de catre USA?
hai mah
Toreador [utilizator], Sâmbătă, 25 mai 2019, 8:29
+2/2
... de ce esti rau??? Eu unu nu am vazut democratie mai infloritoare ca in Arabia Saudita ... printisorul mostenitor este cel mai nevinovat om de pe planneta asta ... Sauditii au nevoie sa se apere de Iran care de abia asteapta sa ii invadeze ... pfffff ... de parca aia sunt cretini sa-si traga singuri un glont in cap ... sicand ma gandesc sa sunt cretini pe aici care inca cred prostiile vandute de evrei si americani vis a vis de Iran ....
comenteaza
Cookie Settings