Liviu Dragnea își va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis - Hotnews Mobile
1 € 4,7619 1 USD 4,3202marţi 12 nov 2019

Liviu Dragnea își va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis

de C.D. Marţi, 18 iunie 2019, 13:33
- a A+
Imagine

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis, au precizat, pentru Mediafax, surse din cadrul unității. Decizia a fost luată de comisia penitenciarului, întrunită marți.Comisia de la Penitenciarul Rahova a decis ca Liviu Dragnea să execute pedeapsa la această unitate de detenție, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul unității de detenție.

Potrivit acelorași surse, Liviu Dragnea ar putea să treacă la regim semideschis după executarea unei cincimi din pedeapsă. După această perioadă, comisia se va întruni din nou pentru a decide în ce unitate continuă Dragnea executarea pedepsei, însă Penitenciarul Rahova nu are regim semideschis.

De altfel, fostul președinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita.

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.
12755 de afisari


Eeee... pentru „dady” ar trebui redeschise ocnele.
prec [utilizator], Marţi, 18 iunie 2019, 13:43
+29/31
Sau minele de plumb, de uraniu. Sau măcar exploatațiile de stuf din Deltă.
Cu ce spor ar lucra ai noștri politicieni pe acolo.
Confiscati banii familiei,ei mituiesc in continuar
Ciumpalache [utilizator], Marţi, 18 iunie 2019, 13:43
+29/31
Copiii lui il sustin si trag sforile acum.
Fam Dragnea e ca o hidra, tai capul, cresc alte trei.
inca 11 comentarii comenteaza
Cookie Settings