Guvernul lasă și Nuclearelectrica fără bani de investiții/ Compania, obligată să distribuie 238 milioane de lei sub formă de dividende suplimentare - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019
psd vrea pensii si a.s. nu investitii/autostrazi
axiopolis [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 10:28
+4/4
.
Voteaza-i pe ailalti. Nici pensii, nici investitii
newlook [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 11:21
-3/5
Voteaza-i pe ailalti. Nici pensii, nici investitii. Pana una-alta, populatia vrea PSD.

Strict cu referire la industria nucleara din Romania, in guvernarile PSD aceasta a crescut, cu ceilalti a stagnat - sau a regresat. Ca sa nu mai vorbim ca prima unitate nucleara a fost construita atunci cand ceilalti o considerau, la fel ca pe toata industria romaneasca "un morman de fiare vechi".
curand
ABBV [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 11:00
+4/4
vom fi la fel ca in Korea de nord, centrala aia de la Hunedoara se va inchide, acum Nuclearelectrica fără bani de investiții. SI incet incet trebuie sa facem stocuri de lumanari. Si vb aia de ce sa mai stai in Rromania ?
Nu te tine nimeni. Asta-i Apocalipsa 1162, dupa HN
newlook [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 11:25
-3/3
"Si vb aia de ce sa mai stai in Rromania ?"
------------
Nu te tine nimeni daca nu vrei sa stai in Ro. Iuropa te asteapta cu covorul rosu, sa-i stergi batraneii la fund si sa le speli masinile.
===========================
"...Acum Nuclearelectrica fără bani de investiții."
-----------
Asta-i Apocalipsa 1162, dupa HN, despre guvernarea actuala. Celelalte 1161 au uitat sa se implineasca.
Bă,este centrală nucleară!
asavreau [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 19:59
+1/1
Nu știi ce-i aia?Aici nu te joci cu cârpeli,că lasă că mai merge.Nu crapă.Explodează și te afectează și pe tine.Mortal.În chestia asta Guvernul se comportă iresponsabil și nu ar fi de mirare să vedem că ni se va cere de comisiile internaționale care supraveghează centralele nucleare,să oprim centrala.
ATENȚIE GUVERN
falcoind [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 11:31
+2/2
Nuclear electrica cheltuie milioane pe apa grea , lor nu li buna apa normala ? La ce le trebuie lor apa cu izotop de deuteriu nu le e buna apa de munte curata și limpede? Formați repede o comisie de ancheta, ca ăștia cheltuie banul poporului, nu ca voi care dați la popor. Si ori cum dacă in lipsa de investiții sare Cernavodă in aer o sa avem și noi foc de artificii cu putin noroc chiar de revelion, iar după o rezervație naturala in jurul centralei de 20-50 km.
A normal
Ochii_pe_voi [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 11:45
+1/1
haita psd+alde+udmr trebuie să aiba ce fura !
urmeaza sa se imprumute...
young_e [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 11:56
+2/2
toate astea: Romgaz, Nuclearelectrica, Hidroelectrica, ramane sa se imprumute si sa dea banii la guvern.
investitii din fonduri interne!
gpavel [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 12:57
-1/1
investitiile din fonduri interne(parte a profitului)!
Finanţarea internă se bazează pe resursele generate de agentul economic investitor, şi anume: o parte din profitul net destinat a fi investit, rezerve formate în urma repartizării profitului, sume din valorificarea rezultatelor casării mijloacelor fixe, sume din vânzarea şi cesiunea unor imobilizări. Practica a demonstrat că la întreprinderile care deja activează investiţiile pot fi finanţate din următoarele surse: Rezervele sunt constituite din profitul pe care întreprinderea îl capitalizează în scopul autofinanţării activităţii.

Rezervele se creează din profitul rămas la dispoziţia întreprinderii, adică din profitul net după plata dividendelor către acţionari. Sunt de mai multe feluri de rezerve:

rezerve prevăzute de legislaţie;
rezerve prevăzute de statut;
alte rezerve.
nu ar trebui sa fie o problema la o societate cu profit bun,nu va ingrijorati ca Fondul propietatea isi primeste partea din dividente(12%)
comenteaza
Cookie Settings