Martor în procesul Colectiv: Fostul primar Piedone semna acorduri şi autorizaţii de funcționare fără să vadă documentaţia - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019
semna cum semnau si cei dinaintea lui
Poiana lui Occam [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 16:40
0/0
precum si cei ce vor veni.
Asa cum sunt au fost si sunt in continuare conditiile de securitate in Romania, mofturi.
Dar asa cum destinul i-a tras la sorti pe nefericitii din Colectiv, asa sa fie trasi la raspundere si actualii vinovati. Altfel nu vom invata niciodata.
Birocrație românească inutilă
Harald [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 19:13
0/0
Dacă autorizația PSI eliberată de ISU se justifică pentru îndeplinirea cerințelor legate de securitatea la incendiu, autorizațiile de funcționare emise de primărie sunt de fapt pură birocrație. Taxe încasate pentru niște hârtii și semnături inutile, fără nicio corespondență reală pe teren.

Inspectorii primăriei ar trebui să verifice pe teren respectarea condițiilor de funcționare corespunzătoare profilului spațiului comercial respectiv. Cu îndrumarea și eventual chiar sancționarea agentului economic, dacă e cazul.

Dar autorizarea e apă de ploaie, nici măcar primăria n-o ia în serios și e de așteptat să se întâmple așa. Autorizarea nici n-ar trebui să existe, ar trebui să fie suficientă o notificare către primărie privind activitatea desfășurată în acel spațiu.
Adica
mimiloi [utilizator], Vineri, 9 noiembrie 2018, 17:47
0/0
isi inchipuie cineva ca piedone sau alt primar citeste o documentatie inainte de a semna o autorizatie? Hai ca traim intr-o lume paralela cu realitatea. Pai piedone nici nu putea sa citeasca pentru simplul fapt ca este analfabet.
comenteaza
Cookie Settings