Călin Popescu Tăriceanu a dezvăluit când vor anunţa PSD şi ALDE candidatul la prezidenţiale - Hotnews Mobile
1 € 4,7537 1 USD 4,3082joi 17 oct 2019
Are dreptateTariceanu, e pericol pt dl Iohannis
animatron [utilizator], Sâmbătă, 25 mai 2019, 2:11
-4/4
In caz de candidatura comuna PSD-ALDE pe numele dlui Tariceanu, acesta din urma e asigurat de intrare in turul 2, un 30% e suficient.

Ar insemna ca Opozitia e fortata sa prezinte fie un candidat comun, pt a nu risca divizarea voturilor (si depasirea candidatilor ei de un Ponta sau Firea), fie intre candidati sa fie unul foarte popular, sigur ca ia cel putin 30% in primul tur.
Deocamdata, nu-i vad decat pe dl Iohannis si dna Kovesi capabili de a starni o mare adeziune populara.

Doar ca dna Kovesi nu e bagata acum in politica, asteapta ca Franta sa opreasca sabotarea candidaturii ei la sefia Parchetului UE.
Si s-ar putea ca dl Macron sa o prefere candidata "progresista" in Romania decat sa ancheteze dur pe la nivel inalt in UE.

In caz de esec la procuratura UE, dna Kovesi ar putea fi tentata sa accepte o candidatura la presedintie din partea USR-PLUS si l-ar elimina in primul tur fara nici o problema pe dl Iohannis, ea ar putea crea un imens entuziasm la toti antipesedistii din Romania si din Diaspora.

Avem exemplul a ceea ce s-a intamplat in Slovacia cu dna avocata militanta anti-coruptie si care a maturat pe jos cu toti politicienii in prezidentiale, a castigat detasat.
Nu e nici un pericol
Dalinar [utilizator], Sâmbătă, 25 mai 2019, 2:58
+6/6
Dupa Iliescu psd nu a mai prins Presedinte si nu va prinde in veci, mai ales acum cand colcaie de Penali si Incompetenti, de Prosti si Analfabeti, de Dottori si Impostori. NO WAY.
Nu inteleg...
blackarrow [utilizator], Sâmbătă, 25 mai 2019, 9:36
+3/3
de ce se tot chibiteaza pe chestia ca Kovesi ar intra in cursa electorala, cand ea a spus de nenumarate ori in mod CLAR ca n-o intereseaza politica !
comenteaza
Cookie Settings